Continental Mountain King XC
Continental Mountain King XC
Continental

Continental Mountain King XC

56,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ominaisuudet

  • Käsintehty Saksassa
  • Kulumisilmaisin
  • Kudostiheys: 3/180 tpi

Mudassa möyrimiseen!

Mountain King on jo näyttänyt kyntensä kuraisissa maastoajokisoissa ja on nyt cyclocross-malliston mutaspesialisti. Syvän profiilinsa ansiosta Mountain King kaivautuu pehmeän mudan läpi tukevalle maalle ja sen valtavat nappulat rullaavat hyvin myös kovemmalla alustalla. Reunojen nappulat on erotettu renkaan keskiosan kuvioinnista, jotta voidaan taata pito kaarteissa ja epätasaisessa maastossa. BlackChili-seos tarjoaa erinomaista pitoa ja pysyy siistinä. Testiajajien palaute: Kuin ajaisi radalla.

Black Chili

Continentalin kehittämä huippukumiseos, joka tavalliseen kumiseokseen verrattuna: - Vähentää vierintävastusta 26% - Lisää pitoa 30% - Parantaa kulutuskestävyyttä 5%!

RaceSport kevyt, nopea, turvallinen

RaceSport on suunniteltu käytettäväksi kilpamaastopyöräilyssä. RaceSport-rungot yhdistävät kevyen rakenteen ja huomattavasti paremman pistosuojauksen parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme luoneet yhdessä kuuluisien maastopyöräilijöiden kanssa täydellisen lähtökohdan kilparenkaille. Saksassa käsin valmistetut renkaat tarjoavat 30 % paremman suojan rengasrikkoja vastaan kuin Supersonicrenkaat. Rakenteessa piilee renkaiden salaisuus: renkaissa on erittäin korkealaatuinen nylonkudos ja tehokkaasti suojaava kumivuoraus sekä universal foot. Rakenne yhdessä legendaarisen BlackChili Compound kanssa tekevät renkaista täydelliset XC-kilpailuun ja - maratoniin.