Tilausehdot

Maksutavat

Maksu lahjakortilla (etukoodin lunastus)

Etukoodien käyttö edellyttää verkkokauppaan rekisteröitymistä.
Pidätämme oikeuden väärinkäytetyn etukoodin tai sen avulla tehdyn tilauksen mitätöimistä.

Maksu pankkipainikkeilla ja luottokorteilla

Checkout Finland Oy maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on yleisimpien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Klarna - Lasku ja osamaksu

Klarna:lla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.
Klarnan tarkemmat käyttöehdot kassalla maksutapaan liitetyssä linkissä. 

Svea WebPay - Lasku ja osamaksu (ei käytössä toistaiseksi)

SveaWebPay (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan 14 päivän maksuajalla tai joustavalla osamaksulla.
Svea:n tarkemmat käyttöehdot kassalla maksutapaan liitetyssä linkissä.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia, Matkahuoltoa sekä Rekkarahtia. Tuotteet lähetetään aina mahdollisimman nopeasti. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi tai matkapuhelimeesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. Huomioithan, että polkupyörät toimitamme aina matkahuollon toimipisteisiin. Polkupyöriä emme voi toimittaa Postitse tai Matkahuollon Lähellä-palvelun toimipisteisiin. Poikkeuksina ovat kookkaat kuntolaitteet sekä Tandem- polkupyörät. Näissä tuotteissa käytämme aina kulloinkin käytössä olevaa rekkarahtipalvelua. Rekkarahtipalvelu on aina jakona kotipihaan, mahdollisesta siirtoavusta pihasta sisälle, tulee asiakkaan sopia kuljetusyhtiön kanssa ja huolehtia siitä aiheutuvasta kulusta.

Toimituskulut

Toimitamme kaikki polkupyörät veloituksetta lähimpään Matkahuoltoon (huomioithan, että polkupyörän voit noutaa vain Matkahuollon toimipaikasta tai asiamiespisteestä) Maksamme kaikki lähetyskulut yli 50 euron tilauksista. Toimitamme myös alle 50 euron tilaukset, näihin tilauksiin lisäämme lähetyskulut 6 euroa.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen manneralueelle.

Toimitusaika

Pääsääntöisesti toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää, toimitustilaukset ja ennakkomyyntituotteet kestävät tätä pidemmän aikaa. Jos jokin tilaamasi tuote on loppu, pyrimme ilmoittamaan tästä pikimmiten. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.
Huom! Kauden vaihtuessa, nettisaldot päivittyvät viiveellä kun päättyvän kauden tuotteet loppuvat varastosta.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta myynti@polkupyorakauppa.fi, tai puhelimella numerosta 0201 222 662. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta jälkivaatimuksella tai postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta tuotteet eivät aina onnistu saapumaan ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus noutokonttoriisi. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:
- Sähköpostilla osoitteesta myynti@polkupyorakauppa.fi
- Puhelimella numerosta 0201 222 662 (arkisin klo 10:00 - 16:00)
Puhelun hinta lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min.